Το καλύτερο μέρος για ιδιώτες και επιχειρήσεις να αναθέτουν εργασίες

Τι ακριβώς χρειάζεστε; Ξεκινήστε γράφοντας λίγα πράγματα για το Task σας. Αναφέρετε πότε και που χρειάζεστε βοήθεια (κατ ́ιδίαν ή online) και προτείνετε μια δίκαιη τιμή για το Task σας. Από καθαριότητα και μαστορέματα μέχρι web design και pet sitting, μπορείτε να αναρτήσετε ο,τι task θέλετε μέσα σε δύο λεπτά - εντελώς δωρεάν! Δεν είναι δεσμευτικό και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να αναθέσετε το Task σας.
Επιλέξτε τον καταλληλότερο για εσάς Δείτε τα προφίλ των Taskers που καταθέτουν την προσφορά τους για το Task σας και επιλέξτε τον πιο κατάλληλο. Όταν αποδεχτείτε την προσφορά ενός Tasker, η πληρωμή σας κρατείται με ασφάλεια στο Mytask Pay μέχρι το Task σας να ολοκληρωθεί. Πλέον μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον Tasker σας για να συνεννοηθείτε τις λεπτομέρειες του Task.
Το Task σας ολοκληρώθηκε Αφού ολοκληρωθεί το Task σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδεσμεύσετε την πληρωμή σας που κρατείται με ασφάλεια στο Mytask Pay. Έπειτα, μπορείτε να αξιολογήσετε τον Tasker για να ξέρουν όλοι πόσο καλή δουλειά έκανε!

Αναρτήστε το Task σας

Θέλετε καθαρό σπίτι ή κάποιον να σας βοηθήσει με τη συναρμολόγηση των επίπλων σας; Πείτε μας για το Task που θέλετε, την τιμή που θεωρείτε δίκαιη για τη σωστή εκτέλεσή του και λάβετε προσφορές από τους διαθέσιμους Taskers.
Οικιακή Βοήθεια
Μαστορέματα
Κήπος - Γεωργικά
Συντήρηση-Επιδιόρθωση
Μετακομίσες - Μεταφορές
Φροντίδα
Υπηρεσίες Η/Υ
Ομορφιά
Διεκπεραιώσεις
Υπηρεσίες Γραφείου
Αισθανθείτε ασφαλείς Όλοι οι Taskers περνούν τον έλεγχο ταυτοποίησης ώστε να ξέρετε και εσείς οτι οι Taskers μας είναι αυτοί που δηλώνουν.
Ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών Έχετε απορίες; Μπορείτε να αναζητήσετε την απάντηση στο ερώτημά σας στο αναλυτικό Κέντρο Βοήθειας. Αν ακόμη χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης πελατών που είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει.
Αξιολογήσεις και κριτικές Δείτε τα προφίλ των Taskers, τις δεξιότητές τους, τις πιστοποιήσεις τους και τις επαληθευμένες αξιολογήσεις και κριτικές τους για Tasks τα οποία έχουν ήδη εκτελέσει στη Mytask. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον κατάλληλο Tasker για το Task σας.
Επικοινωνία Χρησιμοποιήστε τη Mytask για να μείνετε σε επαφή από τη στιγμή που αναρτήσετε το Task σας, μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί. Μόλις αποδεχτείτε μια προσφορά, μπορείτε αμέσως έρθετε σε επαφή με τον Tasker μέσω ιδιωτικού μηνύματος για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του Task.
conversation 1
conversation 2
conversation 3
conversation 4
conversation 5
conversation 6