Taskers - Οδηγίες κοινότητας

Στη Mytask έχουμε στόχο να φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν. Όσο η Mytask μεγαλώνει, είναι σημαντικό η κοινότητα να ακολουθεί τις οδηγίες σωστής συμπεριφοράς που αντανακλούν τις αξίες μας και το επίπεδο συμπεριφοράς μας.

Στη Mytask έχουμε στόχο να φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν. Όσο η Mytask μεγαλώνει, είναι σημαντικό η κοινότητα να ακολουθεί τις οδηγίες σωστής συμπεριφοράς που αντανακλούν τις αξίες μας και το επίπεδο συμπεριφοράς μας. Δουλεύουμε σκληρά για να εφαρμόσουμε αυτές τις οδηγίες για να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα και τη διαφάνεια καθιστώντας την εμπειρία με τη Mytask ευχάριστη για όλους. 


Η Mytask δημιουργεί ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην επίλυση όποιων θεμάτων προκύψουν. Σε αντάλλαγμα, ζητάμε από εσάς τη συνεργασία σας και την έγκαιρη ανταπόκριση σας στην ομάδα της Mytask. Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος χρήστης έχει παραβιάσει τις Οδηγίες Κοινότητας, παρακαλούμε να το αναφέρετε αμέσως στη Mytask εδώ


Το παρόν κείμενο θα συνεχίσει να τροποποιείται όσο μεγαλώνει η κοινότητα μας και πάντα το συμφέρον της κοινότητας θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η Mytask λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τις παραβιάσεις των Οδηγιών Κοινότητας. Σε περίπτωση που η ομάδα μας λάβει αναφορές ότι με κάποιον τρόπο παραβιάσατε τις Οδηγίες Κοινότητας που ακολουθούν παρακάτω, ενδέχεται να προβούμε σε ενέργειες για την αφαίρεση οποιουδήποτε περιεχομένου, Αναρτημένου Task ή Προσφορά έχετε καταθέσει στις Υπηρεσίες Mytask και να ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε το λογαριασμό σας ή και τις συμβάσεις των Tasks. 


1. Δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών

Για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα και αυθεντικότητα της Mytask, τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας μόνο αφού έχει γίνει αποδεκτή μια προσφορά για ανάληψη ενός Task. Για την ασφάλειά σας, η αποκάλυψη στοιχείων επικοινωνίας και άλλων συνδέσμων δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται στην πλατφόρμα, εκτός από τα προσωπικά μηνύματα που μπορούν να αποσταλούν μετά την αποδοχή της προσφοράς για ένα Task. Συμπεριλαμβάνονται χωρίς να περιορίζονται στις επαγγελματικές ιστοσελίδες, Facebook, Linkedin, Twitter, προσωπικά email, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή προσωπικές ιστοσελίδες. Αυτό γίνεται για την ασφάλειά σας και για να αποτρέψουμε το σπαμ. 


2. Μη επιτρεπτή συμπεριφορά

Η έννοια της κοινότητας είναι στο επίκεντρο μας στη Mytask. Η ευγένεια και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι τα στοιχειώδη. Στη Mytask δεν ανεχόμαστε τις ακόλουθες αρνητικές συμπεριφορές έναντι των μελών της Κοινότητας Mytask ή έναντι του προσωπικού της Mytask:

 • 2.1 Μίσος ή βία (οποιασδήποτε μορφής)
 • 2.2 Διακρίσεις
 • 2.3 Παρενόχληση
 • 2.4 Παράνομη συμπεριφορά
 • 2.5 Τρολάρισμα


3. Μη αποδεκτές πρακτικές

Στη Mytask δεσμευόμαστε να φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους, ωστόσο αυτό απαιτεί τη στήριξή σας και τη συνεργασία σας. Δεν αποδεχόμαστε τις παρακάτω δραστηριότητες στην κοινότητα της Mytask μια και θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη ενός δίκαιου, διαφανούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος:

 • 3.1 Ψεύτικες κριτικές στη Mytask
 • 3.2 Τεχνηέντως βελτιωμένα προφίλ
 • 3.3 Φόρουμ συζητήσεων
 • 3.4 Ευκαιρίες πωλήσεων
 • 3.5 Αναρτήσεις spam tasks
 • 3.6 Απαγορεύονται τα Tasks σχετικά με αλκοόλ


4. Τιμολόγηση και πληρωμές

Για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα μέλη της κοινότητας της Mytask, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως λειτουργούν η τιμολόγηση και οι πληρωμές:

 • 4.1 Τιμή προσφοράς 
 • Οι προσφορές που κατατίθενται πρέπει να περιλαμβάνουν ολόκληρο το ποσό της αμοιβής για ένα Task. Οι προσφορά τιμής δεν πρέπει να είναι ανά ώρα ή ανά μονάδα. Τμηματικές προσφορές που αναφέρουν περεταίρω διαπραγμάτευση τιμής εκτός της πλατφόρμας, δεν υποστηρίζονται.
 • 4.2 Λογαριασμός πληρωμών
 • Οι πληρωμές με μετρητά δεν υποστηρίζονται στην πλατφόρμα της Mytask. Για να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι θα πληρωθείτε για ένα Task, τα χρήματα είναι ασφαλή με εμάς μέχρι να επισημανθεί ένα Task ως ολοκληρωμένο. 
 • 4.3 Ακριβή τραπεζικά στοιχεία
 • Για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη μεταφορά των χρημάτων σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας είναι ενημερωμένος.


5. Υπευθυνότητα και οι αξιολογήσεις σας

Είστε υπεύθυνος τόσο για τη συμπεριφορά σας στην πλατφόρμα της Mytask, όσο και για την παροχή των υπηρεσιών και το αποτέλεσμα από κάθε Task το οποίο σας έχει ανατεθεί. Οι ευθύνες σας περιλαμβάνουν:

 • 5.1 Εκπλήρωση των απαιτήσεων ενός Task
 • Οι Taskers οφείλουν να παρέχουν τις υπηρεσίες που συμφώνησαν με τον Poster. 
 • 5.2 Διαχείρηση άλλων εμπλεκόμενων Taskers
 • Ο Tasker στον οποίο έχει ανατεθεί το Task από τον Poster είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες άλλων Taskers που συνεννοήθηκε να τον βοηθήσουν ώστε να παρέχουν την υπηρεσία που συμφωνήθηκε με τον Poster. Αν ο Tasker στον οποίο έχει ανατεθεί το Task επιλέξει να αναθέσει σε άλλους για να παρασχεθούν οι υπηρεσίες που έχουν συμφωνηθεί με τον Poster, θα πρέπει πρώτα να λάβει την έγκριση του Poster. Ο Tasker στον οποίο έχει ανατεθεί το Task επίσης θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλοι οι Taskers που τον βοηθούν, έχουν λογαριασμό χρήστη στη Mytask. 
 • 5.3 Οι εμπειρίες που αποκομίζουν τα άλλα μέλη από εσάς
 • Σας υπενθυμίζουμε ότι εάν λάβουμε στη Mytask αναφορές ότι παραβιάσατε οποιαδήποτε από τις οδηγίες καλής συμπεριφοράς, θα ενεργήσουμε ώστε να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή θα ακυρώσουμε ή θα αναστείλουμε το λογαριασμό σας ή / και τις όποιες ενεργές συμβάσεις Task.  


6. Προϋποθέσεις για δημιουργία λογαριασμού

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να προσφέρετε στη Mytask, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε οτι πληρείτε τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • 6.1 18 ετών ή μεγαλύτεροι
 • Όλα τα μέλη της κοινότητας της Mytask πρέπει να είναι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Αυτό, είναι μια προϋπόθεση από τη νομοθεσία. Η Mytask έχει το δικαίωμα να απαιτεί επαλήθευση της ταυτότητας όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο.
 • 6.2 Άδεια εργασίας
 • Όλοι οι Taskers θα πρέπει να είναι νομικά κατοχυρωμένοι να παράσχουν την υπηρεσία ενός Task. Για να διατηρήσουμε το επίπεδο της κοινότητας της Mytask στο υψηλότερο επίπεδο, αποφεύγουμε όλες εκείνες τις καταστάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν νομικό ρίσκο για οποιοδήποτε από τα μέλη μας. 
 • 6.3 Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί
 • Όλα τα μέλη μπορούν να έχουν από έναν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα της Mytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αντανακλά τη φήμη σας στην πλατφόρμα και αντιπροσωπεύει τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, οποιοσδήποτε διπλός λογαριασμός εντοπιστεί που επιχειρεί να αποκρύψει το ιστορικό ενός μέλους, θα αφαιρείται αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί από το διπλό λογαριασμό θα αφαιρεθεί και οποιεσδήποτε ενεργές συμβάσεις Task θα ακυρωθούν. 


7. Διαχείρηση λογαριασμού

Τώρα που κατανοείτε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της Mytask, ακολουθούν μερικές σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τους λογαριασμούς:

 • 7.1 Οι λογαριασμοί δε μεταφέρονται
 • Η δημιουργία και τήρηση του λογαριασμού σας είναι δική σας ευθύνη και οφείλετε να διατηρείτε τον έλεγχο του. Δεν πρέπει να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο καθώς ο λογαριασμός σας και οι αξιολογήσεις που έχετε δεχτεί αντανακλούν τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας. 
 • 7.2 Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί
 • Όλα τα μέλη μπορούν να έχουν από έναν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα της Mytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αντανακλά τη φήμη σας στην πλατφόρμα και αντιπροσωπεύει τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, οποιοσδήποτε διπλός λογαριασμός εντοπιστεί που επιχειρεί να αποκρύψει το ιστορικό ενός μέλους, θα αφαιρείται αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί από το διπλό λογαριασμό θα αφαιρεθεί και οποιεσδήποτε ενεργές συμβάσεις Task θα ακυρωθούν. 
 • 7.3 Συνεργασία με άλλα μέλη της κοινότητας Mytask και το προσωπικό της Mytask
 • Όταν τα μέλη της κοινότητας της Mytask ή το προσωπικό της Mytask απευθυνθούν σε εσάς ζητώντας πληροφορίες, τόσο οι Posters όσο και οι Taskers οφείλουν να αποκρίνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα.


8. Ταυτότητα στη Mytask

Η Mytask δεσμεύεται να δημιουργήσει μια κοινότητα με θετική αύρα και ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους. Η δέσμευση αυτή είναι σε άμεση συνάρτηση με τη διαφάνεια και τον αμοιβαίο σεβασμό. Για την έμπνευση εμπιστοσύνης στην κοινότητά μας, όλα τα μέλη πρέπει να έχουν ανεβάσει μια φωτογραφία προφίλ και να δηλώσουν το όνομά τους. Ψεύτικες ή άσχετες φωτογραφίες και ονόματα, δεν επιτρέπονται στην πλατφόρμα της Mytask. Τα μέλη τα οποία έχουν φωτογραφία προφίλ ή όνομα τα οποία δεν ταιριάζουν στις προδιαγραφές της Mytask, θα ειδοποιούνται ώστε να προβούν στις σχετικές αλλαγές. 

8.1 Όνομα

Το πραγματικό σας όνομα όπως αυτό επιβεβαιώνεται από τα έγγραφα ταυτοποίησης κατά την εγγραφή σας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)

8.2 Φωτογραφία Προφίλ

Μια καθαρή φωτογραφία προσώπου του Χρήστη, ευδιάκριτη από τα άλλα μέλη