Posters - Οδηγίες κοινότητας

Στη Mytask έχουμε στόχο να φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν. Όσο η Mytask μεγαλώνει, είναι σημαντικό η κοινότητα να ακολουθεί τις οδηγίες σωστής συμπεριφοράς που αντανακλούν τις αξίες μας και το επίπεδο συμπεριφοράς μας.

Στη Mytask έχουμε στόχο να φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν. Όσο η Mytask μεγαλώνει, είναι σημαντικό η κοινότητα να ακολουθεί τις οδηγίες σωστής συμπεριφοράς που αντανακλούν τις αξίες μας και το επίπεδο συμπεριφοράς μας. Δουλεύουμε σκληρά για να εφαρμόσουμε αυτές τις οδηγίες για να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα και τη διαφάνεια καθιστώντας την εμπειρία με τη Mytask ευχάριστη για όλους. 


Η Mytask δημιουργεί ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην επίλυση όποιων θεμάτων προκύψουν. Σε αντάλλαγμα, ζητάμε από εσάς τη συνεργασία σας και την έγκαιρη ανταπόκριση σας στην ομάδα της Mytask. Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος χρήστης έχει παραβιάσει τις Οδηγίες Κοινότητας, παρακαλούμε να το αναφέρετε αμέσως στη Mytask εδώ


Το παρόν κείμενο θα συνεχίσει να τροποποιείται όσο μεγαλώνει η κοινότητα μας και πάντα το συμφέρον της κοινότητας θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η Mytask λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τις παραβιάσεις των Οδηγιών Κοινότητας. Σε περίπτωση που η ομάδα μας λάβει αναφορές ότι με κάποιον τρόπο παραβιάσατε τις Οδηγίες Κοινότητας που ακολουθούν παρακάτω, ενδέχεται να προβούμε σε ενέργειες για την αφαίρεση οποιουδήποτε περιεχομένου, Αναρτημένου Task ή Προσφορά έχετε καταθέσει στις Υπηρεσίες Mytask και να ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε το λογαριασμό σας ή και τις συμβάσεις των Tasks. 


Οδηγός Ανάρτησης Tasks

Η Mytask σας βοηθάει να τακτοποιήσετε περισσότερες μικροδουλειές. Για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού, σας ζητούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:


A. Τα Tasks πρέπει να είναι νόμιμα

Β. Λίστα απαγορευμένων αντικειμένων

Γ. Όχι υπηρεσίες συνοδών ή ερωτικές υπηρεσίες

Δ. Απαιτείται ξεκάθαρος σκοπός / αντικείμενο, χρόνος και προϋπολογισμός

Ε. Αναρτήσεις που σχετίζονται μόνο με Tasks

ΣΤ. Όχι διαφήμιση

Ε. Απαγορεύονται τα Tasks σχετικά με το αλκοόλ


1. Δημοσίευση ιδιωτικών πληροφοριών

Για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα και αυθεντικότητα της Mytask, τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας μόνο αφού έχει γίνει αποδεκτή μια προσφορά για ανάληψη ενός Task. Για την ασφάλειά σας, η αποκάλυψη στοιχείων επικοινωνίας και άλλων συνδέσμων δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται στην πλατφόρμα, εκτός από τα προσωπικά μηνύματα που μπορούν να αποσταλούν μετά την αποδοχή της προσφοράς για ένα Task. Συμπεριλαμβάνονται χωρίς να περιορίζονται στις επαγγελματικές ιστοσελίδες, Facebook, Linkedin, Twitter, προσωπικά email, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή προσωπικές ιστοσελίδες. Αυτό γίνεται για την ασφάλειά σας και για να αποτρέψουμε το σπαμ. 


2. Μη επιτρεπτή συμπεριφορά

Η έννοια της κοινότητας είναι στο επίκεντρο μας στη Mytask. Η ευγένεια και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι τα στοιχειώδη. Στη Mytask δεν ανεχόμαστε τις ακόλουθες αρνητικές συμπεριφορές έναντι των μελών της Κοινότητας Mytask ή έναντι του προσωπικού της Mytask:

 • 2.1 Μίσος ή βία (οποιασδήποτε μορφής)
 • 2.2 Διακρίσεις
 • 2.3 Παρενόχληση
 • 2.4 Παράνομη συμπεριφορά
 • 2.5 Τρολάρισμα


3. Μη αποδεκτές πρακτικές

Στη Mytask δεσμευόμαστε να φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους, ωστόσο αυτό απαιτεί τη στήριξή σας και τη συνεργασία σας. Δεν αποδεχόμαστε τις παρακάτω δραστηριότητες στην κοινότητα της Mytask μια και θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη ενός δίκαιου, διαφανούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος:

 • 3.1 Ψεύτικες κριτικές στη Mytask
 • 3.2 Τεχνηέντως βελτιωμένα προφίλ
 • 3.3 Φόρουμ συζητήσεων
 • 3.4 Ευκαιρίες πωλήσεων
 • 3.5 Αναρτήσεις spam tasks


4. Τιμολόγηση και πληρωμές

Για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και εποικοδομητικό περιβάλλον για όλα τα μέλη της κοινότητας της Mytask, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως λειτουργεί 

 • 4.1 Όχι τμηματικές πληρωμές
 • Οποιαδήποτε προσφορά δεχτείτε για την ανάληψη του Task που έχετε δημοσιεύσει θα πρέπει να αφορά το πλήρες εύρος της υπηρεσίας. Όταν αποδέχεστε μια προσφορά, είναι για την τελικό ποσό που θα πληρώσετε και δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.
 • 4.2 Λογαριασμός πληρωμών Mytask Pay
 • Η πληρωμή με μετρητά δεν υποστηρίζεται στην πλατφόρμα της Mytask. Όταν αποδέχεστε μια προσφορά χρεώνεται η πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα και τα χρήματά σας κρατούνται με ασφάλεια στον λογαριασμό Mytask Pay μέχρι να ολοκληρωθεί το Task σας. Το σύστημα Mytask Pay εξασφαλίζει ότι τα χρήματά σας θα είναι ασφαλή μέχρι να ολοκληρωθεί το Task. 
 • 4.3 Ακριβείς τραπεζικές πληροφορίες
 • Για να είναι όσο το δυνατόν απρόσκοπτη η μεταφορά κεφαλαίων σας για τα Tasks, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας είναι έγκυρα και ενημερωμένα στην αντίστοιχη ενότητα στο προφίλ σας. 
 • 4.4 Πληρωμή με VISA ή Mastercard
 • Όλα τα Tasks πρέπει να πληρωθούν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Mastercard ή VISA. Δεν υποστηρίζεται η λειτουργία της πλατφόρμας της Mytask με μετρητά. 5. Ευθύνη για την έκβαση των Tasks

Όταν αποδέχεστε την προσφορά από έναν Tasker για το Task σας, εσείς και ο Tasker είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας στην πλατφόρμα της Mytask και την έκβαση του Task.

Οι υποχρεώσεις σας περιλαμβάνουν:

5.1 Η εμπειρία που παρέχετε στα άλλα μέλη

Οι Posters δεν πρέπει να προσφέρουν κατ’ επανάληψη κακές εμπειρίες στα άλλα μέλη της κοινότητας της Mytask. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι αν η Mytask δεχθεί αναφορές ότι έχετε παραβιάσει οποιεσδήποτε από αυτές τις οδηγίες καλής συμπεριφοράς, ενδέχεται να ενεργήσουμε ώστε να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή να ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε το λογαριασμό σας ή και οποιεσδήποτε συμβάσεις Tasks.


6. Προϋποθέσεις για δημιουργία λογαριασμού

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε στη Mytask, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε οτι πληρείτε τις παρακάτω προυποθέσεις:

6.1 18 ετών ή μεγαλύτεροι

Όλα τα μέλη της κοινότητας της Mytask πρέπει να είναι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Αυτό, είναι μια προϋπόθεση από τη νομοθεσία. Η Mytask έχει το δικαίωμα να απαιτεί επαλήθευση της ταυτότητας όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο. 


7. Διαχείρηση λογαριασμού

Τώρα που κατανοείτε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της Mytask, ακολουθούν μερικές σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τους λογαριασμούς:

7.1 Οι λογαριασμοί δε μεταφέρονται

Η δημιουργία και τήρηση του λογαριασμού σας είναι δική σας ευθύνη και οφείλετε να διατηρείτε τον έλεγχο του. Δεν πρέπει να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο καθώς ο λογαριασμός σας και οι αξιολογήσεις που έχετε δεχτεί αντανακλούν τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας. 

7.2 Απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί

Όλα τα μέλη μπορούν να έχουν από έναν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα της Mytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αντανακλά τη φήμη σας στην πλατφόρμα και αντιπροσωπεύει τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, οποιοσδήποτε διπλός λογαριασμός εντοπιστεί που επιχειρεί να αποκρύψει το ιστορικό ενός μέλους, θα αφαιρείται αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί από το διπλό λογαριασμό θα αφαιρεθεί και οποιεσδήποτε ενεργές συμβάσεις Task θα ακυρωθούν. 

7.3 Συνεργασία με άλλα μέλη της κοινότητας Mytask και το προσωπικό της Mytask

Όταν τα μέλη της κοινότητας της Mytask ή το προσωπικό της Mytask απευθυνθούν σε εσάς ζητώντας πληροφορίες, τόσο οι Posters όσο και οι Taskers οφείλουν να αποκρίνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα.


8. Ταυτότητα στη Mytask

Η Mytask δεσμεύεται να δημιουργήσει μια κοινότητα με θετική αύρα και ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους. Η δέσμευση αυτή είναι σε άμεση συνάρτηση με τη διαφάνεια και τον αμοιβαίο σεβασμό. Για την έμπνευση εμπιστοσύνης στην κοινότητά μας, όλα τα μέλη πρέπει να έχουν ανεβάσει μια φωτογραφία προφίλ και να δηλώσουν το όνομά τους. Ψεύτικες ή άσχετες φωτογραφίες και ονόματα, δεν επιτρέπονται στην πλατφόρμα της Mytask. Τα μέλη τα οποία έχουν φωτογραφία προφίλ ή όνομα τα οποία δεν ταιριάζουν στις προδιαγραφές της Mytask, θα ειδοποιούνται ώστε να προβούν στις σχετικές αλλαγές. 


Προδιαγραφές προφίλ στη Mytask

 • 8.1 Όνομα
 • Το πραγματικό σας όνομα όπως αυτό επιβεβαιώνεται από τα έγγραφα ταυτοποίησης κατά την εγγραφή σας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)
 • 8.2 Φωτογραφία Προφίλ
 • Μια καθαρή φωτογραφία προσώπου του μέλους, ευδιάκριτο από τα άλλα μέλη