Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη Φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, με αυτούς που μπορούν να την προσφέρουν.

“Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά”

Το όραμα της Mytask

Η Mytask είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα κοινότητας που φέρνει σε επαφή ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με μικροδουλείες της καθημερινότητάς τους, με άλλους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να κερδίσουν χρήματα. Από τα απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα Tasks, η Mytask μπορεί να σας βοηθήσει με την καθαριότητα του σπιτιού σας, μαστορέματα, ψώνια, μετακομίσεις, συναρμολογήσεις επίπλων, format υπολογιστών ή ακόμη και να φτιάξετε μια ιστοσελίδα. Mytask. Δε μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η Mytask; Υπάρχει πληθώρα από Tasks στην πλατφόρμα της Mytask, από Tasks που αφορούν το σπίτι όπως η καθαριότητα, μαστορέματα, ψώνια, πληρωμές λογαριασμών, μετακομίσεις μέχρι και Tasks γραφείου όπως δακτυλογραφήσεις, μεταφράσεις ή υπηρεσίες σχετικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπως π.χ. format, εγκατάσταση προγραμμάτων. Ακόμη, υπάρχουν πολλά δημιουργικά Tasks όπως η φωτογραφία, το graphic design, δημιουργία ιστοσελίδων. Tasks για pet sitting ή pet walking. Οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες.
Με ποιους θα συνεργάζομαι; Εσείς είστε το αφεντικό, οπότε από εσάς εξαρτάται! Όταν βλέπετε τα Tasks που είναι διαθέσιμα, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των χρηστών, τις αξιολογήσεις τους από προηγούμενα Tasks και έτσι πάντα ξέρετε με ποιόν συνεργάζεστε.
Πως θα πληρωθώ αν εκτελώ Tasks; Μπορείτε να ξεκινήσετε να εκτελείτε Tasks γνωρίζοντας ότι η πληρωμή σας έχει χρεωθεί στον Poster και κρατείται με ασφάλεια στο Mytask Pay. Όταν ολοκληρώσετε την εκτέλεση του Task, ο Poster θα αποδεσμεύσει την πληρωμή σας η οποία θα μεταφερθεί με ασφάλεια στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε επιλέξει. Η Mytask αυτόματα κρατάει την Προμήθεια Υπηρεσιών από την πληρωμή σας, κάτι που μας βοηθάει να αναπτύξουμε κι άλλο την πλατφόρμα της Mytask και να την κάνουμε ακόμη πιο γνωστή, δίνοντας σας τελικά ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα.
Πόσο κοστίζει; Μόλις ολοκληρωθεί ένα Task, η Προμήθεια Υπηρεσιών αφαιρείται από την πληρωμή που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Poster και του Tasker. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.